Markarbete på Betty

Fick finaste betty idag, blev väldigt glad. Hon påminner mig så mycket Cheenock i boxen, att hon alltid håller på med mulen mot mina händer och lägger över huvudet över axeln på mig, vill alltid vara nära, åh jag saknar min finaste cheenock. Gosade massor innan lektionen, till och med min hästrädda syster var med och klappade på henne. Övningen på lektionen var nästan samma som den i fredags förutom att det var galoppbommar på en volt istället för trav.
Älskar att galoppera över bommar, det är det bästa med markarbete! Hon var lagom pigg genom hela lektionen och formen var verkligen perfekt på slutet av den och det kändes så bra när jag satt av och tog ner henne till stallet igen. När jag kom hem så kände jag för att träna ännu mer så jag gjorde en träningsvideo på tio minuter. Är nyduschad och ligger i soffan helt död efter dagen då jag har haft fullt upp.

Jag la även upp en video på instagram från goset före lektionen, heter ringqvistelin där om ni vill se!

I miss you Cheenock

 
 
 
 
 

Markarbete på Olympic

Red igen idag, och såklart var det markarbete som jag inte riktigt tycker om. Ska ha det på tisdag också så det var lite tråkigt. Men jag fick olympic och kom nyss på att jag bara har ridit honom just på markarbete haha. Ibörjan var han väldigt springig och höll huvudet väldigt högt men efter jag gjort många volter och tempoväxlingar på framridningen blev han mycket lugnare och lyssnade mer på mig. Vi red sedan bommar både på rakt och böjt spår, hela lektionen gick så bra, är så nöjd med detta ridpasset. Tycker om Olympic väldigt mycket. Speciellt när han inte är så hetsig och lugnat ner sig, då är han perfekt. Och han är så himla mysig i boxen, jag gosade med honom innan och efter lektionen och han somnade nästan stående när jag kliade honom, skulle gärna ta med mig honom hem.