Prickig häst

Blev lite besviken när jag fick Pricken idag. Inte riktigt min favorithäst. Men jag blev mycket gladare när han la huvudet mot min axel och ville gosa, så söt. Fick rida en väldigt pigg häst idag, kunde verkligen inte koncentrera sig och bockade och sparkade en hel del i galoppen. Övningen var ganska tråkig idag fast han gick över bommarna så fint! I slutet jobbade vi även lite på volterna och i traven gick han så himla fint. Gillar honom faktiskt mer nu, man måste nog lära känna honom bättre bara. Helt nöjd idag!
 
Jag har en del nya bilder som jag tänkt redigera och sedan lägga upp här. Men min nya dator är på lagning och min gamla klarar inte riktigt av photoshop. Jag hoppas att våren kommer snart, man slipper alla tjocka vinterjackor, det blir mycket finare ute och VÄRMEN. 
 

Lyckat dressyrpass

Pappa var med och fotade, så de här bilderna är från igår. Har några fler som jag kanske visar nån annan gång. Det var Betty jag fick rida på gårdagens dressyrpass och jag är så nöjd. Förra gången jag red henne gick verkligen ingenting bra och igår var allt tvärtom. Hon var dock ganska stel i början så det blev mycket volter för att få henne mer mjuk och medgörlig. Vi höll mest på med skänkelvikningar på långsidorna, Betty hade inte så stor lust att flytta sig för skänkeln men i slutet kändes även dem bra.
 
Vi hade en annan ridlärare igår och det är bra att variera ibland, de ser olika saker man behöver träna och tänka på. Då är det lättare att komma vidare i ridningen. Nu ska jag kolla klart på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars så ha det bra!

Let us shine for what it's worth