Bangerz tour

Igår var verkligen SÅ SÅ bra, jag fick äntligen se Miley Cyrus. Eftersom jag hade golden circle och det var onumrerade ståplatser köade jag hela dagen för att slippa stå längst bak. Jag skulle se på konserten ensam men träffade några folk jag umgicks och taggade inför konserten med när vi köade så det var ändå riktigt roligt att köa! Det var dock inte roligt att det var kallt och dåligt väder hela dagen, på förmiddagen regnade det hela tiden men det gick över tillslut.

När vi väl kom in i arenan fick vi ett varsitt armband och ställde oss framför scenen, då var det några människor som stod framför oss men när konserten sedan började och hon hade kört de första låtarna (Bangerz och 4x4) var vi helt plötsligt nästan längst framme vid staketet?? Är inte helt säker på hur det gick till men inget jag klagar på. Hon twerkade precis framför oss och hon kollade på mig, den här konserten är utan tvekan den bästa jag varit på. Hon är så grym, om ni inte var där missade ni verkligen någonting stort. Jag har lagt upp en annan bild och en video på instagram så kolla gärna där; ringqvistelin.

Meet me in the pale moonlight

En utav mina favoritbilder från resan.

Om du vill ha en idiot lägg din hand i min

Ännu en bild från Thailand. Stackars alla hästar som blev rida på stranden, tyckte så synd om dem. De stod i värmen utan skugga och blev ridna hela dagarna. Nu är det verkligen inte mycket kvar i skolan, är i princip klar med allt jag behöver ha klart innan sommarlovet, känns väldigt skönt. Det är mindre än tre veckor kvar till skolavslutningen nu och nästan precis tre veckor tills jag åker till Grekland med mormor och morfar plus mina syskon. Att åka utomlands igen blir ett bra sätt att börja sommarlovet på, ska bli riktigt mysigt!

De senaste dagarna har jag mest legat ute och solat och även hjälpt till väldigt mycket med att måla huset hos mamma. Att sola har varit de roliga delarna av dagen. Jag har även glömt bloggat om ridningen i tisdags men har inte så mycket att säga om det dressyrpasset. Fick rida Fille för första gången på år och det gick varken bra eller dåligt, så vet inte. Men något positivt är att vi börjat rida ute nu, det är skönt!