Sommarjobb

Har inga nya bilder så det får bli en kattbild från Thailand. Nu har jag första veckan av sommarjobbet avklarad. Jag har ju inte skrivit här på länge så har inte hunnit berätta vart jag jobbar, det är allafall på ridskolan bullersta! Vi är fyra stycken som jobbar och eftersom jag är den enda med hästvana så får jag sköta lite mer stallsysslor, det gör ju inte mig något men annars är det mycket städa och måla, men jag tycker det funkar bra! Jobbar i tre veckor så har alltså två kvar, och efter det börjar nästan skolan direkt. Det finns förresten två katter i stallet jag skulle vilja ha med mig hem, så himla pratglada och mysiga.
 
Imorgon är jag ledig så då ska jag och min bror gå och se Ant Man på bio, ska bli roligt, är dock nästan mer taggad på att se klippet efter alla eftertexter då det är från Civil War!!! Men filmen är nog bra den också. Hehe. Nu ska jag fortsätta se på Breaking Bad och äta sen middag. Ha det bra!

Cows

Alltså kossor är så himla fina och mysiga djur.
 

Picknick

Under nästan hela förra veckan var jag i Alingsås igen med pappa och syskonen, denna gången var det ingen student utan jag och Amanda gick på konsert igen, denna gången såg vi One Direction! Det var jättebra och jag är jättenöjd, vi hade tur med vädret också, hade ju inte varit det roligaste om det hade regnat då det var utomhus haha. Min kusin fyllde även år så då firade vi henne med att ha en picknick vid Gräfsnäs slottsruin. Det blåste ganska mycket men det var varmt och mysigt. När vi kom dit var hästarna här över där och klippte gräset, så fina!
 
Anledningen till att jag inte lagt upp mycket här är för att jag blev sjuk när jag kom hem och har bara haft energi till att se lite serier.
Plus att nu när det är sommar händer det inte så mycket för mig, ska vila upp mig innan jag i slutet på juli börjar jobba.