Min tid med Fasade

Förra söndagen blev min sista söndag med Fasade. Jag bestämde mig att sluta hjälpa till med henne för att jag just nu inte har någon extra energi och då känns det bara orättvist både mot Fasade och hennes ägare ifall jag kommer dit och inte har orken att ta hand om henne. Dock så blev det ändå bra timing för hon ska flyttas tillbaks ner till Jönköping i augusti så jag hade ändå inte haft så mycket mer tid med henne. Har verkligen varit jättemysigt att få vara ute hos henne och hon är en så snäll häst. Videon här ovan är lite klipp som jag klippt ihop och de är från februari till juni. Kolla i HD! 

Kalv

Mer kalvbilder från Ökna. När jag blev hämtad från Fasade idag stannade vi vid sidan av vägen och fotade kossorna som låg och tog det lugnt. När jag har tid ska jag sätta mig och redigera bilderna från idag och även från i fredags när min bror tog studenten. Dock har jag inte tid nu då den nya säsongen av Orange is the New Black släpptes i fredags så nu har jag fullt upp med det. Så himla bra serie.   

Student i Alingsås

Från i torsdags, nu har alltså min kusin Hanna tagit studenten, härligt! Här ovanför är vad hon och hennes klass skrev och hade på sitt flak.