Sista maj

Använde mitt gamla 18-200mm därav den dåliga kvalitén. Min syster följde med ut till Fasade idag så då fick hon fota lite då jag tänkte rida. Red dock inte speciellt länge då det inte kändes bra, det är inte roligt särskilt roligt längre, känns bara jobbigt med all utrustning. Har kanske bara ridit Fasade fem gånger och alla gånger förutom den första har varit uteritter i skogen. Så om jag bestämmer att jag vill rida så blir det troligen ut i skogen! Men för det mesta går jag ju bara promenader nere på marken med henne, det gillar jag bäst.
 
Egentligen skulle jag och mina syskon bjuda mamma på middag i stan idag då det är mors dag men ingen av oss var speciellt pigga så vi bestämde att vi skjuter fram middagen istället. Kram på dig mamma 

Amanda

Efter att min syster färgat håret sa vi att jag skulle fota henne men det tog några månader innan det hände, men förra veckan drog jag tillslut med henne och här är alltså resultatet. Det blev många bra bilder så det kommer nog komma upp några lite då och då! 

I'll turn into a monster for you if you pay me enough

Från Öknas växthus.