Göran och Berit

Våra fina majormar! Göran är ormen högst upp och Berit längst ner, hon älskar att slingra sig runt armarna så att hon nästan slår knut på sig själv och kryper gärna innanför kläderna och ner i fickorna. Förra måndagen ute i djurrummet fick jag storstäda till marsvinen och idag blev det storstädning till geckoödlorna också, en hel del att göra men roligt när det blir rent och fint efter!Thailand in thirty days

Om en månad åker jag från kalla Sverige till Thailand och stannar där över jul, ska bli så skönt och längtade extra mycket till värmen idag speciellt när det regnade och blåste när jag åkte till skolan. Får hoppas att november går snabbt. Jag måste bara säga vi har fått våra råttor på skolan nu! Jag har varit taggad på råttor sen skolan började men det tog fram tills nu få dem. Dock hann vi inte se dem idag då de skulle komma efter vi slutat så vi städade och gjorde bara iordning deras bur, men jag får gå ut och hälsa på dem nästa gång jag är i skolan.

World Vegan Day


Det är den 1 november och om ni inte redan visste så är det även den internationella vegandagen idag, vilket jag firar med att äta veganskt (alltså som vanligt) men jag tänkte även göra broccolijärpar till middag så de andra i huset också äter veganskt idag. Jag tar också med två matbilder jag tagit nyligen. Vårrullarna var verkligen hur goda som helst, älskar vårrullar. Ha det bra och ät veganskt!