116 & 225 dagar

De senaste månaderna har jag tyckt det varit tråkigt att inga artister jag gillar ska ha konserter här och så nu har jag köpt biljetter till två konserter med typ tre dagars mellanrum haha, blir alltid att alla biljettsläpp är samtidigt. I början av veckan fick jag veta att Halsey skulle komma hit så nu har jag och Amanda biljetter till hennes konsert också. Så nu är det bara att vänta till den 17 februari till hennes konsert och 4 juni till Håkans!

Födelsedagsfirade och Håkanbiljetter

Just nu sitter jag i bilen påväg till Södertälje för att fira min syster som fyller 21 idag, grattis du är världens bästa. ♥ Måste även berätta att vi fick biljetter till Håkan igår, så glada aaaa. Vi försökte ju först till den första konserten sen kom Amanda in på sidan men allt var slutsålt, men hon testade en gång till och då hade de släppt biljetter till en extrakonsert på söndagen, så då fick vi våra biljetter! Så nu är det bara att vänta till 5 juni, kommer bli så bra. 


I don't wanna feel blue anymore

Redigerade ihop en bild lite snabbt från när mandis var här förra helgen. Hon har blekt sitt mörkgröna hår och då blev det denna färgen, tycker det blev supersnyggt. När hon var här firade vi även mormor som fyllt år och sedan gick jag Amanda och mamma på bio, vi såg The Martian och den var riktigt bra, rekommenderar att ni ser den. Gillar att stora delar av filmen gick till att försöka odla potatis, älskar potatis