About a boy

Hade tänkt att jag ska ta tag i bloggandet igen, som ni säkert märkt har jag inte varit så aktiv men det är nästan bara pga att jag har glömt bort det, och att jag varit utomlands. Jag tänkte lägga upp lite bilder från min Thailandsresa med jämna mellanrum, det var så himla skönt att vara där. Vill redan tillbaks till värmen, speciellt nu när det är så kallt och regnigt här, ska det inte vara vår nu??

Hoppade Franz igår och det kändes väldigt bra. Vi hoppade bana och vi fick för en gångs skull hoppa lite högre och det tyckte både hästen och jag var roligt, bara man håller upp huvudet på honom hoppar han super! Och idag var det matte nationella, inget jag sett fram emot. Vet inte hur det gick riktigt, det kändes varken bra eller dåligt, men jag tror jag blir godkänd allafall. Ett prov på fredag nu sedan är matten färdig.

För några dagar sedan märkte jag även att det har blivit en serie av boken About a boy som jag tyckte var bra, så ska nu kolla om serien är bra den med. Har bara kommit ut en säsong så det ser jag ikapp snabbt om jag känner mig själv rätt haha.

△ Aina Strand

Väldigt fin bild :)

2014-05-07 · 16:16:02
Hemsida: http://ainaphoto.blogg.se
△ Sofia Krantz

Jätte roligt att du har börjat blogga igen! :)

Och tack för kommentaren.

2014-05-14 · 07:10:27
Hemsida: http://sofiakrantz.webblogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: