Kreta

Märkte nu att det har varit väldigt öde här ett tag, efter jag kom tillbaks från utlandet glömde jag nog bort att man kanske borde skriva här ibland. Bilderna ovan är från stranden i Kreta, dock var det inte alls lika mycket folk vid stranden vid vårat hotell och det tyckte jag bara var skönt. Det var verkligen så skönt att åka iväg till värmen igen, speciellt när det var och är kallt i Sverige. Verkar som det blir en kall sommar i år. Suck.
 
Veckan som kommer ska ingenting speciellt hända, bara att jag imorgon ska åka och kolla på kattungar och på söndag se premiären för fjärde Transformers. Jag hoppas att den är lika bra som de tidigare filmerna. Och om jag nångång i mitt liv köper en bil ska det vara Bumblebee. Efter det ska jag väl bara vara hemma och ta det lugnt då jag fortfarande är lite hängig efter att ha varit sjuk igen i veckan. Är förresten hur avundsjuk på alla som var på Bråvalla nu i veckan. Speciellt pågrund av Lana, Imagine Dragons och att Håkan kom. Dör. 

Student och skolavslutning

Från idag. Det är förresten så obekvämt att sitta som jag satt i ca en timme. Gör inte det. Jag är heller inte SÅ blek i ansiktet...
Gårdagen tillbringade jag i Stockholm tillsammans med pappa och syster för att se när min kusin Anna tog studenten. Det var roligt att se alla springa ut, alla ser så himla lyckliga ut! Sedan efter Anna åkt flak i någon timme kom hon hem och vi åt, allt var vegetariskt men jag gillade en hel del till min förvåning, speciellt veganpajen, mums! Jag har bilder från gårdagen men jag tar det i ett annat inlägg istället.

Den här dagen var min sista dag i grundskolan, jag slutade alltså nian. Äntligen. Riktigt skönt med sommarlov nu, även om jag inte har mycket planerat i sommar, tänker bara ta det lugnt. Jag kommer inte kunna skriva så mycket den kommande veckan då jag som jag tidigare skrivit kommer att åka till Kreta, Grekland imorgon. Jag åker tillsammans med mina syskon och med min mormor och morfar, ska bli så härligt med värme, bad, god mat och att bara vara utomlands!

Musiktips